CABB-IN, NOISE OUT

Meest gestelde vragen

Kan ik de stiltecabine personaliseren?

Daarom bieden we veel mogelijkheden voor personalisatie. Je kunt de cabine op maat maken door te kiezen voor de kleur van de stoffering die perfect past bij jouw voorkeur. En we gaan zelfs nog een stap verder! Als je wilt, kunnen we werken met de stoffering, logo en huisstijl van jouw bedrijf, zodat de cabine naadloos aansluit bij de uitstraling en branding van jouw organisatie.

Is de Cabb-In echt geluidsdicht?

En dat vinden wij eigenlijk ook niet wenselijk. De akoestiek is zorgvuldig ontworpen om een rustige werkruimte te creëren en de productiviteit te bevorderen. Hoewel geluiden van buitenaf nog steeds enigszins hoorbaar kunnen zijn, worden geluiden naar buiten toe wel aanzienlijk gedempt. Dit zorgt ervoor dat de Cabb-In een prettige werkomgeving biedt, zonder onaangename geluidreflecties.

Hoe lang kan ik in een stiltecabine zitten?

Desondanks adviseren we om hier maximaal 2 uur ononderbroken in te werken. De Up-versie is specifiek ontworpen om staand te werken, maar je kunt een kruk uitklappen voor kortere zittende periodes.

Het is echter niet bedoeld om de hele dag in te zitten. Bij de Up raden we het aan om maximaal 1 uur onafgebroken in de stiltecabine te werken. Als je langere tijd wilt werken, raden we de Single-versie aan, waarin een normale stoel te integreren is en alles ergonomisch kan worden ingesteld. Hiermee kun je comfortabel werken van 9 tot 5.

Hoe zit het met de verplaatsbaarheid van de cabine?

Maar we begrijpen ook dat er situaties kunnen zijn waarin je zelf de cabine wilt verplaatsen. In tegenstelling tot de meeste cabines op de markt, zijn onze geluidsdichte ruimtes gemaakt van lichtere materialen. Dit maakt het mogelijk om de Cabb-In eenvoudig zelf te verplaatsen, met diverse hulpmiddelen.

Wat is de levertijd van een stiltecabine?

De levertijd kan in dat gevoel tot circa 12 weken oplopen. Het maatwerk en de extra tijd die nodig is, zorgen echter voor een gepersonaliseerde stiltecabine die voldoet aan jouw specifieke wensen. Het geduld wordt beloond met een hoogwaardige en op maat gemaakte cabine die perfect past bij de gewenste stijl en functionaliteit van jouw ruimte.

Wat heb ik nodig om een Cabb-In aan te sluiten?

Of het nu in een kantoorruimte of een openbare ruimte is, zolang je toegang hebt tot een stopcontact kun je de Cabb-In probleemloos aansluiten.

Hoe zit het met het energieverbruik van een Cabb-In?

Elementen zoals ledverlichting en efficiënte ventilatoren dragen bij aan het lage energieverbruik. Daarbij is het energiegebruik afhankelijk van factoren zoals de celgrootte en het aantal gebruikte elektronische apparaten. Gebruikers kunnen het licht in de cel handmatig regelen om onnodig energieverbruik te voorkomen.

Volledig geproduceerd in Nederland

100% recyclebare materialen

 • "Wanneer ik mij diep moet concentreren en even niet afgeleid wil worden, boek ik vaak een slot in de Cabb-In bij ons op kantoor. In deze focus bubbel kan ik me dan even afsluiten van de wereld om me heen en mijn volledige aandacht op mijn werk richten."

  - Jules, mr. Marvis Amsterdam

 • "Met de Cabb-In kan ik rustig bellen en Teamen zonder mijn collega’s uit hun concentratie te halen. De Cabb-in is ook erg comfortabel tijdens gesprekken. Zo kun je leunen of zitten, is licht en zuurstof te regelen en is er een stopcontact aanwezig. Dat de cabine ook nog eens mooi oogt is de kers op de taart."

  - Petra van Stallen-Lommers, Account Director NO TOMATO

 • "Op een levendig kantoor zoals het onze, is het fijn om af en toe een plek te hebben waar je – zonder achtergrondgeluid – een videomeeting kan doen of een 1-op-1 gesprek kan voeren. Daarin biedt Cabb-In de perfecte uitkomst."

  - Veronique, mr. Marvis Amsterdam

 • “Waar geluiden en afleidingen altijd op de loer liggen, biedt de Cabb-in de perfecte oplossing. Wij zijn zeer blij met deze cabine. Zo kunnen we even ergens anders gaan zitten om rustig te bellen, online meetings houden of gewoon even in rust werken. Bij ons staat de Cabb-in op een zeer fijne plek. Hij staat in een centrale ruimte. Hierdoor kan iedereen hem zien staan, ook klanten dus. Dit is totaal geen ramp, door de chique uitstraling is het een accessoires op ons kantoor.  Kortom, de Cabb-in is de ideale ruimte om even rustig te werken of telefoneren zonder gestoord te worden door omgevingsgeluiden.”

  - Romy Goorman, Projectmanager bij Yooker Webdesign