CABB-IN, NOISE OUT

Stabilizing the world of mother nature

Bij Cabb-In streven wij ernaar een volledig circulair product te leveren dat demonteerbaar is voor hergebruik van onderdelen. Ons doel is de levensduur van onze producten te maximaliseren met minimale milieu-impact. Dit bereiken we aan de hand van zes kernprincipes voor duurzame productontwikkeling.

De volledige rit duurzaam ontwikkeld

Ontwerp

De Cabb-In is modulair opgebouwd en daardoor eenvoudig te (de)monteren. Door deze modulariteit zijn verschillende materialen eenvoudig van elkaar te scheiden aan het einde van zijn levensduur. Daarnaast heeft de modulariteit het bijkomend voordeel dat de Cabb-in in zijn gebruiksfase eenvoudig te wijzigen is naar een andere versie of hersteld kan worden bij een opgelopen schade.

Technologie

Het materiaal SMRTCOMB heeft een zeer lange levensduur. Wij geven 40 jaar garantie op de verlijming van het materiaal.

Materialen

100% van de gebruikte materialen zijn recyclebaar en veelal gemaakt uit gerecycled of deels gerecycled materiaal  (aluminium, glas, stoffering, roestvrijstaal).

Productie

De Cabb-In wordt volledig in Nederland geproduceerd in onze fabriek in Tilburg. Alle restmaterialen die tijdens de productie ontstaan worden hergebruikt. We hebben het streven om voor 2030 onze operatie volledig Co2 neutraal te hebben. De producten en materialen die we gebruiken zijn nagenoeg  allemaal afkomstig uit Europa een belangrijke factor in het minimaliseren we onze Co2  footprint.

Logistiek

De Cabb-In wordt verpakt en rechtstreeks vanuit de fabriek in Tilburg getransporteerd naar de klant met een duurzame en herbruikbare verpakking. Deze verpakking gaat na levering en montage terug naar onze fabriek voor een nieuwe levering.

Gebruik

De Cabb-in is uitgerust met energiezuinige ventilatoren en verlichting die wordt aangestuurd door een aanwezigheidssensor. Hierdoor wordt er alleen bij gebruik stoom gebruikt.  

Volledig geproduceerd in Nederland

100% recyclebare materialen

 • "Wanneer ik mij diep moet concentreren en even niet afgeleid wil worden, boek ik vaak een slot in de Cabb-In bij ons op kantoor. In deze focus bubbel kan ik me dan even afsluiten van de wereld om me heen en mijn volledige aandacht op mijn werk richten."

  - Jules, mr. Marvis Amsterdam

 • "Met de Cabb-In kan ik rustig bellen en Teamen zonder mijn collega’s uit hun concentratie te halen. De Cabb-in is ook erg comfortabel tijdens gesprekken. Zo kun je leunen of zitten, is licht en zuurstof te regelen en is er een stopcontact aanwezig. Dat de cabine ook nog eens mooi oogt is de kers op de taart."

  - Petra van Stallen-Lommers, Account Director NO TOMATO

 • "Op een levendig kantoor zoals het onze, is het fijn om af en toe een plek te hebben waar je – zonder achtergrondgeluid – een videomeeting kan doen of een 1-op-1 gesprek kan voeren. Daarin biedt Cabb-In de perfecte uitkomst."

  - Veronique, mr. Marvis Amsterdam

 • “Waar geluiden en afleidingen altijd op de loer liggen, biedt de Cabb-in de perfecte oplossing. Wij zijn zeer blij met deze cabine. Zo kunnen we even ergens anders gaan zitten om rustig te bellen, online meetings houden of gewoon even in rust werken. Bij ons staat de Cabb-in op een zeer fijne plek. Hij staat in een centrale ruimte. Hierdoor kan iedereen hem zien staan, ook klanten dus. Dit is totaal geen ramp, door de chique uitstraling is het een accessoires op ons kantoor.  Kortom, de Cabb-in is de ideale ruimte om even rustig te werken of telefoneren zonder gestoord te worden door omgevingsgeluiden.”

  - Romy Goorman, Projectmanager bij Yooker Webdesign