CABB-IN, NOISE OUT

Contact

Heb je interesse in onze stiltecabines of wil je meer informatie ontvangen? Neem vrijblijvend contact met ons op. We staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden en om een persoonlijke afspraak te plannen waarin we jouw specifieke behoeften en wensen kunnen bespreken. Bij Cabb-In streven we ernaar om binnen 24 uur te reageren.

Bezoek onze showroom
Wil je je laten inspireren door de unieke designs van onze cabines en diens mogelijkheden? We nodigen je uit om onze showroom in Tilburg te bezoeken, waar je oog in oog komt te staan met onze Cabb-In's.

Contact

Telefoonnummer
+31 (0) 13 540 01 01

Email adres
info@cabb-in.nl

Adres
Zeusstraat 2
NL-5048 CA Tilburg

 • "Wanneer ik mij diep moet concentreren en even niet afgeleid wil worden, boek ik vaak een slot in de Cabb-In bij ons op kantoor. In deze focus bubbel kan ik me dan even afsluiten van de wereld om me heen en mijn volledige aandacht op mijn werk richten."

  - Jules, mr. Marvis Amsterdam

 • "Met de Cabb-In kan ik rustig bellen en Teamen zonder mijn collega’s uit hun concentratie te halen. De Cabb-in is ook erg comfortabel tijdens gesprekken. Zo kun je leunen of zitten, is licht en zuurstof te regelen en is er een stopcontact aanwezig. Dat de cabine ook nog eens mooi oogt is de kers op de taart."

  - Petra van Stallen-Lommers, Account Director NO TOMATO

 • "Op een levendig kantoor zoals het onze, is het fijn om af en toe een plek te hebben waar je – zonder achtergrondgeluid – een videomeeting kan doen of een 1-op-1 gesprek kan voeren. Daarin biedt Cabb-In de perfecte uitkomst."

  - Veronique, mr. Marvis Amsterdam

 • “Waar geluiden en afleidingen altijd op de loer liggen, biedt de Cabb-in de perfecte oplossing. Wij zijn zeer blij met deze cabine. Zo kunnen we even ergens anders gaan zitten om rustig te bellen, online meetings houden of gewoon even in rust werken. Bij ons staat de Cabb-in op een zeer fijne plek. Hij staat in een centrale ruimte. Hierdoor kan iedereen hem zien staan, ook klanten dus. Dit is totaal geen ramp, door de chique uitstraling is het een accessoires op ons kantoor.  Kortom, de Cabb-in is de ideale ruimte om even rustig te werken of telefoneren zonder gestoord te worden door omgevingsgeluiden.”

  - Romy Goorman, Projectmanager bij Yooker Webdesign

 • In een dynamische omgeving als ons kantoor, waar collega’s regelmatig korte vergaderingen hebben, is de Cabb-in een prima oplossing om je in alle rust terug te trekken voor een videovergadering of een 1-op-1 gesprek zonder andere collega’s te storen.

  - Bas Pijnaker, Govers Accountants en Adviseurs