CABB-IN, NOISE OUT

Over ons

Cabb-In, een innovatief bedrijf dat gespecialiseerd is in het creëren van comfortabele en productieve werkomgevingen, is voortgekomen uit het succesvolle bedrijf TABB. In de afgelopen jaren heeft het team van Cabb-In waardevolle kennis en expertise meegenomen vanuit TABB, om de ontwikkeling van hoogwaardige producten voort te zetten. Onze roots in de treinindustrie hebben ons geïnspireerd om stiltecabines te creëren waarin de look and feel een link is naar onze geschiedenis.

Onze visie

Bij Cabb-In zetten we continu in op innovatieve productontwikkeling door nieuwe kennis en inzichten. We streven ernaar om grenzen te verleggen en nieuwe ideeën te realiseren, altijd met een focus op onze kernwaarden en het creëren van onderscheidende producten. Klantbetrokkenheid bij het ontwerpproces is cruciaal voor ons om producten te ontwikkelen die zowel functioneel als stijlvol zijn, en die naadloos aansluiten bij diverse werkomgevingen en de verwachtingen van onze klanten overtreffen.

Niet zo maar een stiltecabine

Het verhaal achter CABB-IN

 • "Wanneer ik mij diep moet concentreren en even niet afgeleid wil worden, boek ik vaak een slot in de Cabb-In bij ons op kantoor. In deze focus bubbel kan ik me dan even afsluiten van de wereld om me heen en mijn volledige aandacht op mijn werk richten."

  - Jules, mr. Marvis Amsterdam

 • "Met de Cabb-In kan ik rustig bellen en Teamen zonder mijn collega’s uit hun concentratie te halen. De Cabb-in is ook erg comfortabel tijdens gesprekken. Zo kun je leunen of zitten, is licht en zuurstof te regelen en is er een stopcontact aanwezig. Dat de cabine ook nog eens mooi oogt is de kers op de taart."

  - Petra van Stallen-Lommers, Account Director NO TOMATO

 • "Op een levendig kantoor zoals het onze, is het fijn om af en toe een plek te hebben waar je – zonder achtergrondgeluid – een videomeeting kan doen of een 1-op-1 gesprek kan voeren. Daarin biedt Cabb-In de perfecte uitkomst."

  - Veronique, mr. Marvis Amsterdam

 • “Waar geluiden en afleidingen altijd op de loer liggen, biedt de Cabb-in de perfecte oplossing. Wij zijn zeer blij met deze cabine. Zo kunnen we even ergens anders gaan zitten om rustig te bellen, online meetings houden of gewoon even in rust werken. Bij ons staat de Cabb-in op een zeer fijne plek. Hij staat in een centrale ruimte. Hierdoor kan iedereen hem zien staan, ook klanten dus. Dit is totaal geen ramp, door de chique uitstraling is het een accessoires op ons kantoor.  Kortom, de Cabb-in is de ideale ruimte om even rustig te werken of telefoneren zonder gestoord te worden door omgevingsgeluiden.”

  - Romy Goorman, Projectmanager bij Yooker Webdesign